Doe mee!

Word Nonstopper en daag jezelf uit om een dag én nacht niet te stoppen met jezelf te geven voor een ander. Meedoen kan alleen of samen met familie, vrienden, gemeenteleden of collega’s. Kijk eens rond in je eigen netwerk wie er mee kan doen.

Overtuig de mensen in jouw omgeving dat jij deze uitdaging aan kan en laat je sponsoren. Dit sponsorgeld gaat naar de Present stichting in jouw woonplaats zodat we nog meer mensen kunnen helpen die dit hard nodig hebben.

Info voor inschrijven

  • Aan de hand van je gegevens wordt direct een persoonlijke actiepagina gemaakt op deze site. Op deze pagina kunnen mensen je sponsoren.
  • Zorg dat je een leuke foto bij de hand hebt die je kunt uploaden. Het is wel zo aansprekend voor bezoekers van jouw actiepagina dat ze je kunnen zien.
  • We vragen ook een korte motivatie waarom je aan de actie meedoet. Houd het gerust kort en krachtig, twee of drie zinnen is meer dan genoeg.
  • Als je met een groep meedoet, kun je aangeven van welke Nonstop groep je lid bent. Zorg er voor dat je vooraf een naam met je groepsleden afspreekt.
  • Heb je nog onbeantwoorde vragen? Neem vooral even contact op via de contactpagina

Ga de uitdaging aan en schrijf je in als Nonstopper voor Present in jouw woonplaats!

Schrijf je nu in!