Uitleg

Over Nonstop Present
Nonstop Present is het sponsorevenement van stichting Present. Tijdens het evenement zijn groepen ‘nonstoppers’ een dag én nacht actief om kwetsbare mensen in hun woonplaats te helpen. Er wordt tussendoor niet geslapen. 

Een groep die deelneemt aan Nonstop Present stelt zich tot 24 uur beschikbaar om actief te zijn in Present projecten. Deelnemen is mogelijk vanaf een 12-uurs variant.

Tijdens de actie ontstaan bijzondere ontmoetingen: er wordt gekookt voor daklozen of een sociaal uitje georganiseerd met ouderen met een beperkt sociaal netwerk. Het effect van een project is groot, soms zelfs levensveranderend. De hulpontvanger ervaart een doorbraak van een vicieuze cirkel, een nieuwe start, weer wat vertrouwen in mensen. De bijzondere ontmoetingen en de intensiteit van de actie maakt Nonstop Present voor deelnemers een onvergetelijke ervaring.

Waarvoor is de opbrengst van Nonstop Present bestemd?
Nonstoppers vragen mensen om hun prestatie te sponsoren. De opbrengst is volledig bestemd voor het werk van de lokale Present stichting waarvoor de deelnemer zich inzet. Stichting Present wil een beweging op gang brengen waarin steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Vind je dat ook belangrijk? Je kunt hier een nonstopper sponsoren.